2on BreakFirst (14.10.2014 )


Break First 2nL’Espai de Coworking Andorra és una comunitat activa en la creació i difusió d’idees innovadores, que contribueixin a promoure una nova cultura empresarial en el nostre país. El diari BonDia neix d’una idea disruptiva en el món dels mitjans de comunicació i aquest any celebra el seu 10è aniversari. Per aquest motiu hem decidit col·laborar en organitzar els Esmorzars d’Emprenedors BREAK FIRST.

Serà un espai per permetre a tothom de trobar-se i parlar de temes d’actualitat interessants pels emprenedors i empresaris del país, com d’innovació i de noves tendències, de periodicitat mensual. S’organitzaran amb un format flexible i dinàmic, amb una ponència de 20 minuts a càrrec d’un especialista de la temàtica escollida, i una trobada posterior entre els assistents al voltant d’un cafè.

Després de l’èxit del 1er Break First amb més de 50 participants, i amb un excel·lent retorn d’experiències. Arriba la 2ona edició!

El 2on BREAK FIRST tindrà lloc el proper dimarts 14 d’octubre de 2014, de 08:30 a 09:30 a la sala Aquarius de Caldea. En aquest BREAK FIRST parlarem de: IRPF PELS EMPRENEDORS I ELS AUTÒNOMS.

El ponent convidat serà el Sr. Xavier Prats
Degà del Col·legi d’Economistes d’Andorra
Llicenciat en Administració d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya.
Diplomat en Economia per la Universitat de Rotterdam.
Soci Consultor de GM Consultors

A causa del número limitat de places, us demanem que feu prèviament la vostra inscripció. Us recordem que és gratuïta. Podeu realitzar l’inscripció online a través Eventbrite o per telèfon al +376 80 88 88 Sra. Virgínia.

Us esperem!