Primer BREAK FIRST (10.09.2014)


Esmorzar Break First

L’Espai de Coworking Andorra és una comunitat activa en la creació i difusió d’idees innovadores, que contribueixin a promoure una nova cultura empresarial en el nostre país. El diari BonDia neix d’una idea disruptiva en el món dels mitjans de comunicació i aquest any celebra el seu 10è aniversari. Per aquest motiu hem decidit col·laborar en organitzar els Esmorzars d’Emprenedors BREAK FIRST. Serà un espai per permetre a tothom de trobar-se i parlar de temes d’actualitat interessants pels emprenedors i empresaris del país, com d’innovació i de noves tendències, de periodicitat mensual. S’organitzaran amb un format flexible i dinàmic, amb una ponència de 20 minuts a càrrec d’un especialista de la temàtica escollida, i una trobada posterior entre els assistents al voltant d’un cafè.

El 1er BREAK FIRST tindrà lloc el proper dimecres 10 de Setembre de 2014, de 08:30 a 09:30 a la sala Aquarius de Caldea. En aquest BREAK FIRST parlarem de: LA CASS, ELS EMPRENEDORS I ELS AUTÒNOMS.

La conferència serà a càrrec de l’advocada Patricia Bragança.

A causa del número limitat de places, us demanem que feu prèviament la vostra inscripció. Us recordem que és gratuïta. Podeu realitzar l’inscripció online a través Eventbrite o per telèfon al +376 80 88 88 Sra. Virgínia.

Us esperem!