Cow or King participa en l’iniciativa solidària global “Coworking for Nepal” per recollir fons pels damnificats del terratrèmol de Nepal.


Boudhanath stupaEl pròxim 6 de maig l’espai de coworking destinarà tota la seva recaptació d’aquell dia per fer una donació a la plataforma d’ONG’s d’Andorra.

Com molts altres espais de coworking d’arreu del món, Cow or King s’afegeix a la iniciativa solidària “Coworking for Nepal” – Coworking for Nepal – per recollir donatius pels afectats del terratrèmol de Nepal. El pròxim 6 de maig pots anar a treballar en el nostre espai situat a la 5a planta de la torre de Caldea i fer una aportació que serà entregada en la seva totalitat a la plataforma d’ONG’s d’Andorra.

El passat 25 d’abril un terratrèmol de 7,9 graus a l’escala de Richter, el més greu enregistrat en 80 anys, va assolar el Nepal, un dels països més pobres del món. La tragèdia ha provocat més de 5.000 morts, més de 7.000 ferits i ha afectat uns 8 milions de persones que actualment es troben en una situació molt precària.

En aquests moments el Nepal necessita de manera urgent subministraments d’emergència, per afrontar les necessitats humanitàries principals que són, fonamentalment, aigua potable, sanejament, aliments, subministraments mèdics, mantes i tendes de campanya.

L’ajut internacional és vital en aquest context on els primers dies són molt importants per salvar vides. Si voleu col·laborar amb la Plataforma d’ONG’s d’Andorra i amb Cow or King us convidem el pròxim 6 de maig a venir a fer un donatiu.